Stagiair Front Office

Omschrijving

Adeptiv is een internationaal, vooraanstaand datadriven marketingbureau dat klantwaarde verhoogt door slimme geïntegreerde inzet van data, technologie, media en creatie. Met even inhoudelijk sterke als persoonlijk enthousiaste marketingprofessionals realiseert de organisatie zo optimaal resultaat in een technologisch gedreven marketinglandschap. Adeptiv heeft strategische partnerships met partijen als Salesforce, Google, Selligent en Adobe, en werkt voor opdrachtgevers als Ahold, Efteling, Rituals, Brabantia en Allianz.

 

Searchresult en Yourzine zijn onderdeel van Adeptiv. 

 

Wat is jouw rol?

 

Jij weet als geen ander alles tot in de puntjes te regelen! Als Front Office medewerker zorg je ervoor dat alles efficiënt en doelgericht aanwezig is. Jij dient als schakel tussen de verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Je zorgt ervoor dat er verhuisd wordt en dat zowel zieke, jarige als nieuwe medewerkers een bloemetje ontvangen. Zo handel je zelfstandig binnenkomende telefoongesprekken af en neem je diverse verzoeken in behandeling. Ook neem je administratieve, logistieke en secretariële taken op je. Al met al pak jij dus alles aan wat er op je pad komt. Jij bent de spil van onze organisatie!

 

Je werkt zelfstandig en ook ben je communicatief sterk en representatief in het contact met klanten. Jij bent de stressbestendige duizendpoot, die bereid is dat stapje meer te zetten en ons te ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden.

 

Wat mag je verwachten?

  • De kans om een kijkje in de keuken te nemen op het gebied van (online)marketing! Dus ben je enthousiast, dan kun je hier heel veel leren.

  • Ruim 200 gezellige collega’s, in een kantoor in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch

  • Informele werkcultuur binnen een ambitieuze organisatie

  • Een marktconforme stagevergoeding

  • Een spetterende vrijmibo en legendarische uitjes

 

Vereisten

Functie-eisen

  • Je bent super dienstverlenend, enthousiast en leergierig

  • Initiatief is helemaal jouw ding: leuke ideeën heb je genoeg en die vertel je ons ook graag

  • Zelfstandig kunnen werken: jij weet wel hoe je aan moet pakken en gaat er daarom ook helemaal voor

Meer weten?

Heb je vragen? Neem contact op met Debby Boom via telefoonnummer: 06-27156102

 

Sta je te springen en wil je direct reageren?

YES! Push the button! 


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.