Open Sollicitatie - Yourzine

Omschrijving

We barsten van de ambitie en groeien als kool! Daarom zijn wij voor Yourzine altijd op zoek naar talent. 

Misschien staat jouw droomfunctie nu niet tussen de openstaande vacatures of weet je nog niet precies wat het beste bij je past.


Tóch komen we graag met je in contact! 

Manon, onze Recruiter, zal beoordelen of jouw profiel en ambities nu of mogelijk in de toekomst passen bij onze organisatie. 

In dat geval nodigt ze je graag uit om eens vrijblijvend, op afspraak, een kijkje te komen nemen.


Waarom kiezen voor Yourzine? 

 • Je werkt hier niet voor niks en verdient dus een mooi salaris;

 • In de meeste gevallen bieden we je een fulltime functie aan. Toch zijn we niet vies van parttimers of freelancers;

 • Je komt terecht in een omgeving waar eigen initiatief en nieuwe ideeën toegejuicht worden. Wij geven jou het doel, hoe je dat bereikt is aan jou!

 • Hier wordt voortdurend van en met elkaar geleerd, bijvoorbeeld in onze eigen Academy. Elke week mag je 10% van je contracturen spenderen aan jouw persoonlijke ontwikkeling;

 • We zijn een ambitieus, jong en hecht team. Door samen te werken zorgen we dat we nog beter worden dan we al zijn. Zo hebben we o.a. een serieus Innovatie Team opgezet!

 • We vinden een goede werk/leven-balans erg belangrijk. Naast de pingpongtafel draagt ons Vitaliteitsprogramma daaraan bij;

 • We verwennen onze medewerkers graag. Denk aan ijs bij warm weer, worstenbroodjes als we iets te vieren hebben en een goeie borrel op vrijdagmiddag;

 • Over onze bedrijfsfeestjes en -uitjes wordt nog steeds nagepraat. Zo is er elk jaar een Summer BBQ en gaan we op ski trip. Aan Brabantse gezelligheid geen gebrek!

Vereisten

Jij:

 • Hebt HBO/WO-denkniveau en bij voorkeur kennis van/ervaring met E-mail, DM, Loyalty, CRM, CDP/DMP, Data, Development, Selligent en/of Salesforce. 

 • Bent resultaatgericht en deelt onze gezamenlijke drive te excelleren in ons vak. 

 • Streeft naar partnerships met je in- en externe klanten. 

 • Bent zelfstandig en ondernemend. Je voelt je prettig in een omgeving waar de kaders niet altijd vastliggen en je veel ruimte en vrijheid krijgt om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten

 • Voelt je thuis in een dynamische, commerciële en klantgerichte omgeving

 • Bent een communicatieve persoonlijkheid. Een natuurlijke netwerker en ambassadeur van de organisatie

Dit zijn wij:


Wij zijn Yourzine. Een toonaangevend dialoog marketingbureau dat klantwaarde verhoogt door persoonlijke en relevante dialoog met elke consument, via alle mogelijke kanalen.

De geïntegreerde aanpak van strategie, creatie en optimalisatie zorgt voor aanwijsbaar stijgende conversie, loyaliteit en engagement. Voor iedere consument de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment!

Yourzine ontwikkelt en realiseert met trots de beste strategieën voor merken met grote consumentendatabases als Albert Heijn, Etos, IKEA Nederland, Peugeot en Citroën Benelux, HEMA, de Efteling, Rituals, Unicef, Triodos Bank, Malmberg en NRC.


Wat gebeurt er na je sollicitatie?

 1. Leuk dat je solliciteert!
  Manon, onze Recruiter, bekijkt je profiel en motivatie en beoordeelt of zij nu of in de toekomst raakvlakken ziet met onze organisatie. Binnen 5 dagen ontvang je feedback.

 2. Kijk, dat is interessant!
  We plannen een telefonische afspraak met je in. Jouw ervaringen, verwachtingen en ambities worden besproken. Het kan ook zijn dat we je uitnodigen om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

 3. De 1e ronde!
  Denken we dat het een match kan zijn, dan koppelen we je aan een vacature en plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek. Passen jouw ervaringen, wensen en verwachtingen bij de functie en ons bedrijf? Daar hopen we in dit gesprek achter te komen.

 4. Dit smaakt naar meer!
  Waren we beiden positief? Dan volgt er een 2e ronde. Ter voorbereiding sturen we je een opdracht. Deze vormt de leidraad voor het 2e gesprek.
  Solliciteer je op een Managementfunctie, dan volgt er na de 2e ronde nog een gesprek met onze directie.

 5. Yes! Het is een match!
  We will make you an offer you can't refuse en hopen dat jij volmondig JA zegt.