HBO/WO Digital Marketing afstudeerstage

Omschrijving

Dit ben jij: 

Als afstudeerder bij Searchresult 

 • Heb je een passie voor Digital Marketing.
 • Lijkt het jou een uitdaging onderzoek te doen naar de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche.
 • Heb je een onderzoekende en innovatieve instelling.


Dit ga je doen:
De wereld van Digital Marketing verandert snel. Als bureau is het daarom van cruciaal belang op de voorhoede van ons vakgebied te blijven opereren. Als afstudeerder bij Searchresult speel je hierin een belangrijke rol! Je doet namelijk onderzoek naar actuele, voor de business relevante onderwerpen.
De studenten die je voor gingen deden o.a. onderzoek naar “hoe traditionele KPI’s zoals brand awareness gemeten worden voor online kanalen”,"de slagingskans van Amazon in Nederland en de gevolgen voor Searchresult" en “de waarde van de diensten SEO en CRO voor klanten, met het doel deze meer te verkopen". 

Naast het doen van onderzoek vinden we het ook belangrijk dat je ‘de kneepjes van het vak leert’. Waar leer je die immers beter dan in de praktijk? Als afstudeerder werk je daarom ook enkele uren per week mee op 1 van onze disciplines. Denkt bijv. aan een ondersteunende rol binnen SEO, SEA, Social of Marketplaces.

Ben je op zoek naar een afstudeerplek waar je écht veel leert?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Dit levert het je op:

 • Een mooie stagevergoeding van €450,- per maand
 • Een interessant afstudeeronderzoek in een omgeving waar eigen initiatief en ideeën toegejuicht worden.
 • Een werkplek waar veelvuldig van en met elkaar geleerd wordt, bijvoorbeeld in onze eigen Academy.
 • Legendarische teamuitjes, Brabantse gezelligheid op de vrijdagmiddag borrel en deelname aan ons Vitaliteitsprogramma.
 • Een kans om na je afstuderen een start te maken in de Digital Marketing, en ook nog eens bij een van de beste bureaus van Nederland.

Vereisten

Dit vragen we van jou:

 • Je bent een HBO/WO afstudeerder. Bij voorkeur studeer je Commerciële Economie, Business Innovation, Ondernemerschap en Retail Management of Marketing Management.
 • Je bent beschikbaar voor een fulltime stage vanaf augustus 2020. Uiteraard zorgen we voor voldoende tijd voor je onderzoek.
 • Je hebt affiniteit met Digitale Marketing. Basiskennis is een grote pre.
 • Je bent nieuwsgierig van aard en ‘denkt dat het altijd beter kan’.


Dit zijn wij:

Searchresult is een datagedreven marketingbureau. Samen met Yourzine en Kernel is Searchresult onderdeel van Adeptiv. Een vooraanstaand datadriven marketingbureau dat klantwaarde verhoogt door slimme geïntegreerde inzet van data, technologie, media en creatie. Met even inhoudelijk sterke als persoonlijk enthousiaste marketingprofessionals realiseert de organisatie zo optimaal resultaat in een technologisch gedreven marketinglandschap.

Adeptiv heeft strategische partnerships met partijen als Salesforce, Google & Selligent en werkt voor opdrachtgevers als Jumbo, Manutan, T-Mobile, De Mandemakers Groep en Zeeman.

 

Meer weten?

Neem contact op met Manon Berben, Recruiter bij Adeptiv.

m.berben@adeptiv.nl / 0652819384