Digital marketing afstudeerstage

Omschrijving


Dit ben jij: 

Als afstudeerder bij Searchresult 

 • Heb je een passie voor digital marketing. Jij kan niet wachten om aan de slag te gaan in ons mooie vakgebied! 
 • Lijkt het jou een uitdaging onderzoek te doen naar de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche.
 • Heb je een onderzoekende en innovatieve instelling. Nieuwsgierigheid zit in de aard van het beestje! 


Dit ga je doen:
De wereld van digital marketing verandert snel. Als bureau is het daarom van cruciaal belang op de voorhoede van ons vakgebied te blijven opereren. Als afstudeerder bij Searchresult speel je hierin een belangrijke rol! Je doet namelijk onderzoek naar actuele, voor de business relevante onderwerpen.
De studenten die je voor gingen deden o.a. onderzoek naar “hoe traditionele KPI’s zoals brand awareness gemeten worden voor online kanalen”,"de slagingskans van Amazon in Nederland en de gevolgen voor Searchresult" en “de waarde van de diensten SEO en CRO voor klanten, met het doel deze meer te verkopen". 

Naast het doen van onderzoek vinden we het ook belangrijk dat je ‘de kneepjes van het vak leert’. Waar leer je die immers beter dan in de praktijk? Als afstudeerder werk je daarom ook altijd enkele uren per week mee op een online discipline. Denk aan SEA, SEO, CRO, Social advertising of Display/programmatic. 

Ben je op zoek naar een afstudeerplek waar je écht veel leert?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Dit levert het je op:

 • Een mooie stagevergoeding van €450,- per maand
 • Een interessant afstudeeronderzoek in een omgeving waar eigen initiatief en ideeën toegejuicht worden.
 • Een werkplek waar veelvuldig van en met elkaar geleerd wordt, bijvoorbeeld in onze eigen Academy.
 • Legendarische (team)uitjes, jaarlijkse feestjes, borrels en deelname aan ons vitaliteitsprogramma.
 • Een kans om na je afstuderen een start te maken in digital marketing, en ook nog eens bij een van de beste bureaus van Nederland!

Vereisten

Dit vragen we van jou:

 • Je bent een HBO of WO afstudeerder. Bij voorkeur studeer je Commerciële Economie, Ondernemerschap en Retail Management of Marketing Management.
 • Je bent beschikbaar voor een fulltime stage vanaf februari 2022. Uiteraard zorgen we voor voldoende tijd voor je onderzoek.
 • Enige ervaring met digital marketing is super, maar niet vereist. We vinden het vooral belangrijk dat je interesse hebt in ons vakgebied en je hierin graag carrière wilt maken! 
 • Je bent nieuwsgierig van aard en ‘denkt dat het altijd beter kan’.


Dit zijn wij:

Wij zijn Searchresult. Hét branding & performance marketingbureau van Nederland. Een team van digitale specialisten met een innovatieve mindset.
“We make brands grow”. Wij laten merken groeien en oogsten. Door digitale aanwezigheid, conversie naar sales en het anticiperen op switchgedrag.

Searchresult streeft naar transparantie in een niet-transparante omgeving. Daarom staat meetbaarheid voor onze opdrachtgevers in elke fase voorop.

Ondanks dat data, technologie en innovatie cruciaal zijn, zullen wij nooit de sleutel tot ons succes vergeten. Onze medewerkers. Searchresult is technology based, human driven!


De bestaande labels Searchresult, Yourzine en Insert/Expert zijn onderdeel van Adeptiv. Sinds.1 januari 2021 is Adeptiv onderdeel van de Spingbok groep