(Afstudeer)Stage software development

Omschrijving

Gek op ontwikkelen en op zoek naar een stage waar je écht veel leert?!

Wij zijn op zoek naar knappe koppen die ons Data & Tooling team gaan ondersteunen. 

 

Dit ga je doen:

Je gaat aan de slag binnen het Data & Tooling team, bestaande uit data analisten, engineers, developers en data scientists.
Dit team is o.a. verantwoordelijk voor het bouwen van applicaties voor de digital marketing wereld. Onze applicaties stellen onze klanten onder andere in staat meer data gedreven beslissingen te nemen. Ze leveren een directe bijdrage aan objectieve besluitvorming, het automatiseren van taken en het optimaliseren van de investeringen die onze klanten op het gebied van marketing doen. 

 

Specifiek ga jij je bezig gaat houden met het:

 • Ontwikkelen en onderhouden van marketing applicaties.

 • Bijdragen aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

 • Testen, verbeteren en implementeren van applicaties. Je maakt o.a. gebruik van Kubernetes en Docker. 
   

Dit levert het je op:

 • Een mooie stagevergoeding van €450,- per maand

 • Een uitdagende stage in een omgeving waar eigen initiatief en ideeën toegejuicht worden.

 • Een werkplek waar veelvuldig van en met elkaar geleerd wordt, bijvoorbeeld in onze eigen Academy.

 • Een rugzak vol kennis en ervaring; Na deze stage ben je klaar om het werkveld te bestormen.

 • Legendarische (team)uitjes, jaarlijkse feestjes, borrels en deelname aan ons vitaliteitsprogramma.

Vereisten

Dit  vragen we van jou:

 • Je bent 3e of 4e jaars HBO student in de richting van Informatica / ICT.

 • Je bent beschikbaar voor een fulltime afstudeer of meewerkstage vanaf februari 2022. Uiteraard is er tijd voor jouw eigen opdracht(en) 

 • Je bent analytisch sterk en creatief in het vinden van oplossingen.

 • Bij voorkeur heb je al eens mogen proeven aan het ontwikkelen van applicaties en software met .NET (C#), Javascript en/of postgreSQL
   

Dit zijn wij:

Wij zijn Adeptiv. Een vooraanstaand digital marketingbureau en als groep toonaangevend op het gebied van digitale customer journey marketing. Onze labels Searchresult en Yourzine  zorgen gezamenlijk voor optimale groei van de customer base én customer value voor onze opdrachtgevers. Ons Data & Tooling team ontwikkelt o.a. applicaties ter ondersteuning van online campagnes voor grote merken en het MKB. Deze applicaties maken het o.a. mogelijk online campagnes verder te automatiseren.
Wat we met elkaar gemeen hebben is de gezamenlijke drive te excelleren. Wij willen de beste zijn in ons vak. Voor minder doen we het niet! Nieuwsgierigheid staat ten grondslag aan ons succes. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Zo blijven we op de voorhoede van ons vakgebied.
Ondanks dat data en technologie cruciaal zijn, zullen wij nooit de sleutel tot ons succes vergeten. Onze medewerkers. Adeptiv is technology based, human driven!

De bestaande labels Searchresult, Yourzine en Insert/Expert zijn onderdeel van Adeptiv. Sinds.1 januari 2021 is Adeptiv onderdeel van de Spingbok groep.