(Afstudeer)stage innovation lab

Omschrijving

Dit ben jij

Zijn Steve Jobs en Elon Musk jouw voorbeelden? Zit innoveren in je bloed en bouw jij gemakkelijk een chatbot of een nieuw neuraal netwerk? Ja? Dan ben jij waarschijnlijk de nieuwe stagiair die we zoeken voor ons innovatie lab.


Dit ga je doen
Als student in het lab ben jij, samen met andere studenten en de Head of Lab, onderdeel van ons innovatie team
Het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, die aansluiten bij huidige technologische ontwikkelingen , is cruciaal voor onze dienstverlening én onze klanten. In elke fase van de klantreis proberen wij toegevoegde waarde te creëren met nieuwe, opkomende technologieën. Daar draag jij dus een belangrijk steentje aan bij!


Als innovatie team zijn jullie samen verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van nieuwe diensten en/of producten die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de dienstverlenging van onze labels Searchresult en Yourzine

Het Lab biedt een hybride leeromgeving voor studenten, afgestudeerden en nieuwe talenten waar je vrij spel hebt om te leren, te onderzoeken en samen te werken door nieuwe prototypes en (digitale) technologieën te bouwen en te verkennen.

Zo werk  je samen met je collega`s aan succesvolle business cases die vaak direct op klanten ingezet kunnen worden. Een mooie uitdaging want jullie onderzoek en opgeleverd product is voor onze organisatie van groot belang!

De onderwerpen voor komend seizoen: 

 • Artificial intelligence; Het bouwen van een neuraal netwerk voor face recognition.
 • Het bouwen van nieuwe voice apps. 


Dit levert het je op

 • Een mooie stagevergoeding van €450,- per maand
 • Een interessant afstudeeronderzoek voor het meest innovatieve team van Adeptiv.
 • Een werkplek waar veelvuldig van en met elkaar geleerd wordt, bijvoorbeeld in onze eigen Academy.
 • Een kans om een start te maken in de online marketing, en ook nog eens bij een van de beste bureaus van Nederland. 
 • Legendarische (team) uitjes, jaarlijkse feestjes, borrels en deelname aan ons vitaliteitsprogramma.

Vereisten


Dit vragen we van jou

 • Je bent 3e of laatstejaars HBO of WO student. Bij voorkeur studeer je Informatica, Data Science & AI of een vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt een innoverende en onderzoekende instelling.
 • Je hebt affiniteit met digital marketing.
 • Als IT student heb je (enige) ervaring met programmeren. Denk aan Python, Node.js, Java.
 • Je bent beschikbaar voor een fulltime stage vanaf januari 2022. Uiteraard zorgen we voor voldoende tijd voor je onderzoek.


Dit zijn wij

Wij zijn Adeptiv. Een vooraanstaand digital marketingbureau en als groep toonaangevend op het gebied van digitale customer journey marketing. Onze labels Searchresult en Yourzine zorgen gezamenlijk voor optimale groei van de customer base én customer value voor onze opdrachtgevers.

Wat we met elkaar gemeen hebben is de gezamenlijke drive te excelleren. Wij willen de beste zijn in ons vak. Voor minder doen we het niet!

Nieuwsgierigheid staat ten grondslag aan ons succes. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Zo blijven we op de voorhoede van ons vakgebied.

Ondanks dat data en technologie cruciaal zijn, zullen wij nooit de sleutel tot ons succes vergeten. Onze medewerkers. Adeptiv is technology based, human driven!


De bestaande labels Searchresult, Yourzine en Insert/Expert zijn onderdeel van Adeptiv.

Sinds.1 januari 2021 is Adeptiv onderdeel van de Spingbok groep.